1%

user warning: Table 'zagyvarekashu_dse.semaphore' doesn't exist query: SELECT expire, value FROM semaphore WHERE name = 'locale_cache_hu' in /home/-www/zagyvarekas.hu/htdocs/dse/includes/lock.inc on line 149.

Köszönjük az 1%-os felajánlásokat

A Rékasi Kisdiákokért Alapítvány kuratóriumának elnökeként ezúton szeretném megköszönni mindazoknak a segítő szándékát és támogatását, akik személyi jövedelemadójuk 1%-át alapítványunk részére ajánlotta fel.
A támogatásokból a rékasi kisdiákok oktatásának-nevelésének feltételein kívánunk javítani.

Minden eddigi és jövőbeni támogatónk segítségét köszönjük!

Visnyeiné Gál Marianna

Rékasi Diáksport Egyesület - 1%

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

A személyi jövedelemadó „bevallások” közeledtével, TISZTELETTEL KÉRJÜK, szíveskedjen személyi jövedelemadója 1 %-át a ZAGYVARÉKASI GYERMEKEK SPORTOLÁSÁNAK segítésére felajánlani.
A „Rékasi Diáksport Egyesület” 1993 óta segíti az iskoláskorú gyerekek szabadidejének hasznos, egészséges eltöltését, versenysportolását biztosítja.
Működtetünk 5 labdarúgó csapatot /óvodás kortól nyolcadik osztályig bezárólag/, tollaslabda szakosztályt (melynek több mint 40 tagja van), továbbá floorball csoportok is működnek, minden nap van tömegsport foglalkozás. Tollaslabdázóink a megye legeredményesebb gyermek szakosztályává váltak. Kérjük, a mellékelt nyilatkozatot töltse ki, ha önadózó. HA NEM ÖNADÓZÓ, akkor adja le munkahelyére.
Felajánlásuk jelentős segítséget nyújthat a Szolnok körzeti, területi és országos versenyekre való eljutáshoz.
Adószámunk: 18820827-1-16

Kővári Krisztina
DSE elnök

A Rékasi Kisdiákokért Alapítvány - 1%

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

A személyi jövedelemadó „bevallások” közeledtével, TISZTLETTEL KÉRJÜK, szíveskedjen személyi jövedelemadója 1 %-át a ZAGYVARÉKASI ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOK javára felajánlani.” A Rékasi Kisdiákokért Alapítvány” 1993 óta segíti az iskolai nevelés-oktatás feltételei színvonalának további emelését. Anyagilag támogatja a tanulók jutalmazását, kirándulását, táboroztatását. Működteti a mazsorett és néptánccsoportot, a tantárgyi szakkörök működését. Kérjük a mellékelt nyilatkozatot, töltse, ki és ha NEM ÖNADÓZÓ, akkor adja le munkáltatójának.
Adószámunk: 18820834-1-16

Mihályi István
Kuratórium elnök

Tartalom átvétel