Felhívás

A Közép-Tisza-Zagyva Vidékfejlesztési Egyesület projektjeivel kapcsolatban

 

Tisztelt Együttműködő Partnerünk!         
            
2022. november 7-én az Európai Bizottság elfogadta a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervet. Indulhat a 2023-2027-es programozási időszakra vonatkozó helyi stratégiák tervezése. A helyi stratégiák tervezéséhez a helyi LEADER szervezetek végzik el a stratégiákhoz szükséges szakmai adatgyűjtést, a munkacsoportos feldolgozást és a fejlesztési javaslatok, irányok összesítését és stratégiai dokumentumba foglalását. A korábbi évekhez hasonlóan, most újra lehetőségünk nyílik arra, hogy térségünk számára fejlődési esélyt biztosítsunk, ehhez kérjük aktív részvételét! 
A Helyi Fejlesztési Stratégia (továbbiakban: HFS) tervezési részeként pontos képet kell kapjunk a településekkel és az ott tevékenykedő vállalkozói-, civil-, és közszféra szereplőivel kapcsolatos tényszerű állapotokról. Bizonyára a szolnoki járás helyzete is jelentős gazdasági/társadalmi jellegű változást él meg, ezért valós alapú tervezést és a szükségletekre választ adó célkitűzéseket, felhívásokat tervezünk kidolgozni. 
A Közép-Tisza-Zagyva Vidékfejlesztési Egyesület területéről várjuk azokat a célorientált elképzeléseket, projektjavaslatokat, melyek alapját jelentik majd az elkövetkezendő időszak HFS-ének. 
A HFS elkészítése érdekében kérem, szíveskedjenek megküldeni a 2023-2027-es időszakra tervezett vidékfejlesztéshez köthető, a LEADER-szellemiség jegyében kialakított fejlesztési ötleteiket és igényeiket egyesületünk részére. Annak érdekében, hogy a jövőbeni projektötleteiket meg tudják valósítani, reális, költséghatékony ötleteket várunk, melyek elősegítik a térségi munkahelyteremtést, de legalább a megőrzést.
A projektötlet gyűjtő adatlap pdf formátumban letölthető erre a linkre kattintva.
Kitöltött kérdőívüket kérjük, juttassák el e-mail címünkre: ktzve1@gmail.com. Személyesen ügyfélfogadási időben lehet a projektötlet adatlapokat irodánkba beadni. 
Beküldési határidő: 2022. december 10.
 
KTZVE munkaszervezete