Tájékoztatás

A népkonyha szolgáltatás igénybevételének módjáról

Tisztelt Lakosság!

Zagyvarékas Község Önkormányzat Képviselő Testülete a népkonyha szolgáltatás ellátásának biztosítására határozatlan időre ellátási szerződést kötött a Cívis Szociális Étkezési Központtal.
A népkonyha szolgáltatással napi rendszerességgel egy tál meleg étel biztosítására van lehetőség térítésmentesen minden olyan 18. életévét betöltött lakosnak, aki adatai megadásával jelentkezik a szolgáltatás igénybe vételére.
 
A szolgáltatás igénybevételének feltétele, módja:
  • A szolgáltatás igénybevétele önkéntes alapon történik és térítésmentesen biztosított.
  • Kizárólag 18. életévét betöltött személy veheti igénybe.
  • A szolgáltatás igénybe vételéhez a Szociális törvény alapján szükség van a szolgáltatást igénybe vevő személy személyes adataira (név, születési név, születési hely és idő, TAJ szám, lakcím és tartózkodási hely).
  • Minden igénybe vevővel szükséges a szolgáltató által biztosított adatvédelmi nyilatkozatnak a kitöltése, melyen hozzájárul, hogy a szolgáltató az adatait kezelheti.
  • Az igénybevétel tényét aláírással kell igazolni.
Az alábbi helyszínen vehető át az étel:
  • Móricz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtár (5051 Zagyvarékas, Fekete Lajos út 1.)
Házhoz szállításra nincs lehetőség. Az étel egyszer használatos műanyag zárt dobozban lesz átvehető. A népkonyha szolgáltatásra a mellékelt adatkezelési nyilatkozat kitöltésével van lehetőség. Amennyiben a háztartásban több személy szeretné igényelni a szolgáltatást, a nyilatkozat sokszorosítható vagy beszerezhető:
  • a Zagyvarékasi Polgármesteri Hivatal (5051 Zagyvarékas, Rákóczi út 56.) szociális irodájában
  • letölthető a község honlapjáról (www.zagyvarekas.hu).
A nyilatkozatok leadási határideje 2023. március 09. (csütörtök) 16 óra.
A nyilatkozatok leadására a Móricz Zsigmond Művelődési Házban (5051 Zagyvarékas, Fekete Lajos út 1.) van lehetőség hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra között.
A szolgáltatás igénybevételéhez a későbbiekben is van mód csatlakozni az adatvédelmi nyilatkozat kitöltésével és leadásával.
Az első ellátási napról a szolgáltatást igénybe vevők a későbbiekben tájékoztatásra kerülnek.
 
Az adatkezelési nyilatkozat pdf formátumban letölthető a következő linkre kattintva.
 
Zagyvarékas Községi Önkormányzata